Terras tafelbladen

Terras tafelbladen: teakhout, Inox of Werzalit? Zon, regen, as, zuur en vet, terras tafelbladen in de horeca krijgen nogal wat te verduren. Tafelbladen van Werzalit zijn vrijwel ongevoelig voor mechanische, thermische en chemische invloeden. Het gladde, gesloten oppervlak van Werzalit tafelbladen is gemakkelijk te reinigen en voldoet aan de hygiënische eisen in de professionele gastronomie. Terras Tafelbladen met een luxe uitstraling Terrastafels met unieke tafelbladen kunnen een heerlijk gevoel geven aan de uitstraling van uw horeca terras. Onze unieke tafelbladen hebben een luxe uitstraling en zorgen voor een mooi aanzicht wat uw gasten ook zullen opmerken. Bekijk de beschikbare horeca tafelbladen en zoek er direct een passend tafelonderstel voor op het terras bij! Als u liever een tafelblad van natuurlijk materiaal wilt, kiest u voor een onbehandeld teakhouten blad. Prachtig en sfeervol in al zijn eenvoud. En niet te vergeten sterk en duurzaam in gebruik. Voor een moderne look op uw terras gaat u voor Inox. Ook Inox terras tafelbladen zijn zowel zeer hygiënisch als onderhoudsarm. Onderhoudsarme, hygiënische horeca tafelbladen van Okido Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken.

Terras tafelbladen: teakhout, Inox of Werzalit?

Zon, regen, as, zuur en vet, terras tafelbladen in de horeca krijgen nogal wat te verduren. Tafelbladen van Werzalit zijn vrijwel ongevoelig voor mechanische, thermische en chemische invloeden. Het gladde, gesloten oppervlak van Werzalit tafelbladen is gemakkelijk te reinigen en voldoet aan de hygiënische eisen in de professionele gastronomie.

Terras Tafelbladen met een luxe uitstraling

Terrastafels met unieke tafelbladen kunnen een heerlijk gevoel geven aan de uitstraling van uw horeca terras. Onze unieke tafelbladen hebben een luxe uitstraling en zorgen voor een mooi aanzicht wat uw gasten ook zullen opmerken. Bekijk de beschikbare horeca tafelbladen en zoek er direct een passend tafelonderstel voor op het terras bij!

Als u liever een tafelblad van natuurlijk materiaal wilt, kiest u voor een onbehandeld teakhouten blad. Prachtig en sfeervol in al zijn eenvoud. En niet te vergeten sterk en duurzaam in gebruik. Voor een moderne look op uw terras gaat u voor Inox. Ook Inox terras tafelbladen zijn zowel zeer hygiënisch als onderhoudsarm.

Onderhoudsarme, hygiënische horeca tafelbladen van Okido

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken.