Zelfstabiliserende onderstellen

Nooit meer wiebelende tafels met een zelfstabiliserende onderstel Tafelonderstellen-expert heeft de oplossing voor wiebelende tafels, namelijk een zelfstabiliserende onderstel. U heeft een prachtig terras met mooie stoelen en tafels; alleen overal steken viltjes onder de tafels uit of de tafel wiebelt omdat de steldoppen verdwenen zijn. Een veel voorkomend en herkenbaar probleem op ieder terras. Wij hebben als één van de weinige groothandelaren nu een zelfstabiliserende onderstel ook wel stable tabel genoemd. Dit onderstel is geschikt voor outdoor gebruik. Door het speciale stabiliserende mechanisme is dit onderstel ideaal voor elke ondergrond. De Steady Base is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart. Voordelen van Tafelonderstellen-expert: Snelle levering Direct uit voorraad leverbaar Levering in NL en België Scherpe prijzen Korting bij grote aantallen Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Nooit meer wiebelende tafels met een zelfstabiliserende onderstel

Tafelonderstellen-expert heeft de oplossing voor wiebelende tafels, namelijk een zelfstabiliserende onderstel.

U heeft een prachtig terras met mooie stoelen en tafels; alleen overal steken viltjes onder de tafels uit of de tafel wiebelt omdat de steldoppen verdwenen zijn. Een veel voorkomend en herkenbaar probleem op ieder terras.

Wij hebben als één van de weinige groothandelaren nu een zelfstabiliserende onderstel ook wel stable tabel genoemd. Dit onderstel is geschikt voor outdoor gebruik. Door het speciale stabiliserende mechanisme is dit onderstel ideaal voor elke ondergrond. De Steady Base is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart.

Voordelen van Tafelonderstellen-expert:

  • Snelle levering
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Levering in NL en België
  • Scherpe prijzen
  • Korting bij grote aantallen

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.