Tafelonderstel voor horecatafels

Als horeca-inrichter hebben wij natuurlijk vele complete horecatafels in ons assortiment. Maar ook als je op zoek bent naar een los tafelonderstel voor je tafels kun je bij ons terecht, en daar hoef je niet per se horecaondernemer voor te zijn. Ook als zorginrichting, sportvereniging, school of kerk kun je gerust je nieuwe tafelonderstellen bij ons bestellen.

Onze tafelonderstellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, vormen, soorten en maten. In deze blog vertellen we je graag meer over alle opties en waar je op moet letten wanneer je nieuwe tafelonderstellen gaat bestellen.

Type tafelonderstel

Allereerst is het belangrijk om te weten of je op zoek bent naar een tafel voor buiten of voor binnen. Het materiaal van het onderstel moet hier natuurlijk geschikt voor zijn. We onderscheiden in ons assortiment dan ook drie typen tafelonderstellen: horeca tafelonderstellen (vooral voor binnen), zelf stabiliserende tafelonderstellen (binnen en buiten) en terrastafel onderstellen.

Materiaal en design tafelonderstel

Zodra je weet of de tafel binnen of buiten (of beide) gebruikt zal worden, kun je na gaan denken over het uiterlijk van het onderstel. Ga je voor een totale nieuwe sfeer en stijl, of zoek je iets dat past bij je huidige inrichting?

Onze tafelonderstellen zijn verkrijgbaar in de materialen gietijzer, RVS en aluminium en veelal geschikt voor alle tafelbladen. Daarbij is het wel goed om na te gaan of je een tafel veel denkt te moeten verplaatsen. Het ene materiaal is natuurlijk lichter dan het andere. Ook is het belangrijk dat het tafelblad ook past bij de stijl van het tafelonderstel, dus mocht je hier advies in willen hebben dan helpen we je graag. Maar of je gaat voor een industriële look, een robuuste poot, lichte kleur of voor een glimmende variant mag je toch echt zelf bepalen.

Poten van het tafelonderstel

Als je al bedacht hebt welk materiaal, stijl en welk tafelblad je wilt hebben ben je er nog niet. Als het gaat om het onderstel van een tafel krijg je ook te maken met het aantal tenen of poten van de tafel en hoe stabiel de ondergrond is. Wanneer je kijkt tussen ons assortiment tafelonderstellen zie je direct welke opties er zijn, zoals een tafelonderstel met kolompoot, frame, inklapbaar, met dubbele poot en ga zo maar door. Ook biedt Tafelonderstellen-expert.nl zelf stabiliserende tafelonderstellen. De onderstellen voorkomen dat je tafels gaan wiebelen. Deze steady base onderstellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart.

Het beste tafelonderstel

Wij kunnen je niet vertellen wat het beste tafelonderstel is, dat bepaal je namelijk zelf! Al onze onderstellen zijn van de hoogste kwaliteit, dus je zit altijd goed met je keuze. We snappen wel dat je door het grote aanbod graag hulp wilt bij het kiezen van de juiste combinatie tafelonderstel met tafelblad. Daar helpen we je dan ook graag mee, neem gerust contact met ons op!